Nagyvilág

Óriási hülyeséget csinált az angol drogdíler, aztán még egyet

Ha a jó bornak nem kell cégér, valószínűleg a jó drognak sem. Egy 30 éves angol díler nem így gondolta, ezért védjeggyel látta el a termékeit: a saját nevével – írja a brit Metro.

Stephen Besten egy, sussexi raktárban ütöttek rajta a rendőrök, november 13-án. A tárolóban jelentős mennyiségű marihuánát, kokaint, és kristálymetet találtak. A rendőröknek nem kellett hosszasan nyomozgatniuk, hogy kiderítsék kié a drog, hiszen az összes csomag gondosan fel volt címkézve a „Besti” – felirattal, vagyis a fiatal férfi becenevével.

Bestnek sikerült elmenekülnie a helyszínről, de november 27-én feladta magát a rendőrségen. Egy összepakolt táskával érkezett, mert számított rá, hogy huzamosabb ideig nem megy majd haza. A rendőrök természetesen átkutatták a táskát. Rájöttek, hogy Best nem csak váltás fehérneművel készült várható elzárására, de némi füvet is csomagolt magának.

Nemrégiben lezárult tárgyalásán Best három és fél évet kapott. A sussexi rendőrök azóta is nehezen hiszik el, hogy létezhet ennyire csekélyértelmű bűnöző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik