Nagyvilág

Egy nő megszakítana minden kapcsolatot barátjával, amiért az ellopta a titkos gyereknevét

Redditen öntötte ki a szívét egy anonim nő, aki elvágná magát a legjobb barátnőjétől, mivel felhasználta az ő nevét. Azt a babanevet, amit még a már meghalt anyja javasolt neki, és nagyon kötődik hozzá.

Szex és New Yorkban volt egy olyan rész az első évadban, hogy Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte kimentek a kertvárosba egy régi barátnőjük babaváró bulijára. Főleg Charlotte élvezte a napot, alig várta, hogy a gyerekesek klubjához tartozzon, és csak akkor tört le a mosoly az arcáról, amikor kiderült, hogy a házigazda az ő nevét tervezi adni a születendő lányának. Charlotte feje gőzölt az idegességtől, és ki is viharzott, elvágta a szálakat a régi ismerőssel. Carrie-ék persze abszolút egyetértettek a döntéssel, hiszen Charlotte lefoglalta az ominózus babanevet.

Valami ilyesmi történt a reddites incidensnél is, hogy a nő gyanútlanul pörgette a Facebook-falát, amikor meglátta, hogy a legjobb barátnője kirakta a 3D-s ultrahangot, és bejelentette, hogy milyen nevet szán a gyereknek. A gond csak annyi, hogy ez volt a poszt szerzőjének választása, amiről a barát is tudott. Bár nem vár gyereket, de az elhunyt anyja mondta neki a közel-keleti nevet, ami a szülőhazájára utal. Nem egy szokásos névről volt szó.

A barát nem hajlandó meggondolni magát, akkor se, ha tudja, mennyit jelentett ez a BFF-jének. A nő most a Reddittől várt segítséget, hogy vele van-e a gond.

(Mirror)

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik