Nagyvilág

Rejtélyes betegség miatt halhatott meg a brazil modell a kifutón

A São Pauló-i divathét utolsó napján összeesett az egyik férfi modell, a 26 éves Tales Soares – érkezett vasárnap délután a tragikus hír. A férfi a kifutón előbb megszédült, tett még pár lépést botladozva, majd összeesett.

A kifutón halt meg egy brazil modell
A São Pauló-i divathét utolsó napján összeesett az egyik férfi modell, a 26 éves Tales Soares.

A halál körülményei egyelőre sem világosak: Soarest (művésznevén Tales Cottát) a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, majd rögtön kórházba vitték, ahol azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Azóta sem tudni, mi okozta a férfi halálát.

A 26 éves brazil modell menedzsere azt állítja, Soares nem panaszkodott egészségügyi problémáról. Vegetáriánus volt, nem használt illegális szereket és egészségesen élt. Elmondta azt is, hogy az orvosok azt gyanítják, veleszületett betegség okozhatta Soares halálát, és valószínűsítik, hogy már a kifutón meghalhatott.

Rogério Campaneli elárulta azt is, hogy Soares még adott egy puszit egy barátjának a színfalak mögött, mielőtt kilépett a kifutóra, ahol magabiztosan lépkedett. Aztán hirtelen, mindenki szeme láttára összeesett.

Soares néhány órával a halála előtt még az Instagrammon posztolt egy képet a divatbemutatóról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

📸📸📸Click by @iude @spfw Jaqueta: @in.theage Calça: @ratierclothing #malemodel #style #photoshooting #brazil #brazilianmodels #spfw47 #ffwc19 #ffw #brazil

Tales Cotta (@tales.cotta) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2019, időpont: 7:43 (PDT időzóna szerint)

A modell testvérei is azt nyilatkozták, hogy  úgy tudják, Tales semmiféle betegségben nem szenvedett, és járt orvosi ellenőrzésekre. Rendszeresen edzett és jógázott is.

Soares családja Brazíliában volt a divatbemutató idején, amit élőben közvetítettek a tévében. Arra lettek figyelmesek, hogy Tales nem tért vissza a kifutóról, és megszakították a közvetítést. Először azt az információt kapták, hogy kórházba vitték, később pedig már a halálhírt közölték a sokkos állapotban lévő családtagokkal.

Forrás: The Sun

Kiemelt kép: PHOTO: CIÇA NEDER/BRAZIL PHOTO PRESS

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik