Nagyvilág

Tizenkét évet kapott az angol férfi, aki levette az óvszert, miközben egy prostituálttal szexelt

Az ítélet kihirdetése után azt üvöltötte a bírónak Lee Hogben, hogy egy napon majd megkeresi, és szétlövi a fejét egy sörétes puskával. A fenyegetését aligha próbálhatja meg  a közeljövőben beváltani, a 35 éves, brit férfi ugyanis összesen 18 év börtönbüntetést kapott különböző, erőszakos bűncselekményekért – írja az Independent című brit lap.

Hogben legsúlyosabb ügye egy prostituált ellen elkövetett nemi erőszak volt. A férfi az interneten talált rá a szexuális szolgáltatásokat kínáló nőre, akivel január 19-én találkozott egy hotelszobában, az angliai Bournemouthban. Megegyeztek, hogy a férfi két órát fog kifizetni a nőnek, majd közösülni kezdtek.

A nő már az internetes hirdetésben is leírta, hogy csak óvszerrel hajlandó a szexre, és ezt személyesen, a hotelben is tisztázták. Hogben azonban egy ponton letépte magáról a gumit. A nő többször szólt neki, hogy így nem megy, azonnal fejezze be, a férfi azonban leszorította és fenyegetni kezdte. A férfi a dolga végeztével, fizetés nélkül távozott. A nő feljelentést tett.

Hogben ügyvédje elmondta, hogy a védence érzelmileg zaklatott állapotban volt, amikor az eset történt. Kiemelte, hogy a férfi viselkedést az magyarázza, hogy fiatal korában őt is bántalmazták, és szexuálisan zaklatták.

A bíró 12 év börtönt szabott ki a prostituált ellen elkövetett erőszakért, és további 6 évet más, erőszakos bűncselekményekért, többek között, távol tartási végzések, illetve szexuális bűncselekményt megelőző végzések megsértéséért.

Kiemelt képünkön Lee Hogden, fotó: Dorset Police

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik