Nagyvilág

Úgy berúgott egy orosz doktor, hogy le kellett szíjazni a repülőn

Az Aeroflot Bangkok és Moszkva közötti járatán az egyik moszkvai kórházban aneszteziológusként dolgozó doktor az utasok elmondása szerint két üveg alkoholt is vitt magával a fedélzetre, és elég gyorsan elkezdte pusztítani azok tartalmát. Az orvos az ivás hatására agresszív lett, kiabált, és hiába próbálták meg az utasok és a légiutas-kísérők is lenyugtatni,

a férfi utazómagasságon megpróbálta kinyitni a vészkijáratot.

„Ekkor léptek közbe az utasok és a 43 éves férfit a konyhában lévő, kinyitható székhez szíjazták, kezeit pedig lekötözték. A szemtanúk szerint sírt és kiabált, hogy le vannak kötve a kezei és nem kap levegőt. Mindez nem hatott meg senkit, a székhez kötözve kellett a Moszkváig hátralévő négy órát kibírnia” – írja az Airportal.hu a Daily Mailre hivatkozva.

Orosz lapértesülések szerint az egyik moszkvai kórházban dolgozó férfi egyebek közt alkohol befolyásoltság miatt rosszul levő embereknek szokott segíteni. Az orvos később bocsánatot kért, és azt mondta, ismeretlen gyógyszer került a szervezetébe, ezért viselkedett agresszíven és furcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik