Nagyvilág

Agyonlőtte a férjét egy idős nő, mert a férfi előfizetett egy pornócsatornára

Mentális állapotára hivatkozva felmentését kérte a bíróságon a férje megölésével megvádolt, 69 éves Patricia Ann Hill. A nő azért lőtte agyon a 65 éves Frank Hillt, mert a egy számlán észrevette, hogy a férfi előfizetett egy pornócsatornára – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A férfit a házaspár udvarán álló fészerben találták sebesülten a rendőrök. A felesége kétszer lőtt rá, miközben a férfi épp lehajolt, hogy felvegyen valamit, ami a földre esett.

Az asszony azért borult ki, mert a számlán észrevette, hogy bár ő korábban lemondta a kábelszolgáltatónál a pornócsatornát, a férje újra előfizetett rá.

Miután lelőtte a férjét, az asszony mentőt hívott, de a férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházban meghalt. A rendőrök a házaspár nappalijában, a számla mellett találták meg a gyilkos fegyvert. A fészerben, ahol a férfi feküdt, pedig megtalálták a töltényhüvelyeket.

Bill James, az asszony ügyvédje a bíróságon azt mondta, hogy Patricia és Bill rég elhidegültek egymástól.

A nő Isten és a saját személye elleni támadásként élte meg, hogy a férje pornót néz, ezért folyton arra kérte, hogy ne csinálja többé.

A férfi ezt mindig meg is ígérte, de aztán nem történt változás. Az ügyvéd szerint Patricia Hill „eszét vesztette” ezért kérte, hogy orvosok tanúskodjanak a tárgyaláson. Az asszony jelenleg előzetes letartóztatásban, az ügyének tárgyalása még nem zárult le.

Kiemelt képünkön Patricia Ann Hill és Frank Hill, fotó: a Jefferson megyei Sheriff hivatala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik