Nagyvilág

Azt állítja a Fidesz, hogy egymilliónál is több támogató aláírást gyűjtöttek

A Fidesz—KDNP európai parlamenti kampánya során eddig 1,150 millió támogató írta alá Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját – közölte kedden Hidvéghi Balázs budapesti sajtótájékoztatóján. A Fidesz kommunikációs igazgatója köszönetet mondott a támogató aláírásokért, egyben jelezte: az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják az emberekkel való közvetlen párbeszédet az előttük álló időszakban is.

A kormánypárti Magyar Nemzet közben úgy értesült, hogy április 29-től hivatalosan is megkezdődik a kormánypárti politikusok országjárása. A Fidesz országszerte több mint kétszáz fórumot tart majd, ezeken miniszterek, államtitkárok és a kormánypárt vezető politikusai is részt vesznek.

Kiemelt kép: Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (j), miután aláírta az aláírásgyűjtő ívet a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztatón az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál 2019. április 6-án. A Fidesz megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, jelentette be Hidvéghi Balázs a sajtótájékoztatón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik