Nagyvilág

Azt hitte, hogy másnapos, de sokkal szörnyűbb dolog történt vele

Csak egy héttel később tudta meg, hogy nem másnapos volt, hanem megverték. 

Egy 22 éves férfi a barátaival ment szórakozni a norvégiai Stavangerben, mikor egy ismeretlen odalépett hozzá, és egy kis közjáték után egyszerűen kiütötte. Az esetről a Mirror számolt be.

Az áldozat semmire nem emlékezett az esetből, így mikor másnap felkelt, csak arra tudott gondolni, hogy azért fáj mindene, mert borzasztó másnapos. Csak egy héttel később tudta meg, hogy igazából megtámadták az utcán, ugyanis az esetet valaki rögzítette a mobiljával.

A videón az látszik, hogy a fiú egyedül van és a telefonjába van merüleve, mikor az ismeretlen odalép hozzá, majd egy pár szó után jobbal behúz neki egyet. A fiút teljesen váratlanul érte az ütés, nyomban elterült a földön – miközben a támadója felszívódott –, és még akkor sem tudott megállni a lábán, mikor páran odamentek hozzá felsegíteni.

Az esetben a legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a jelenetet felvevő személy pontosan végig követi az eseményeket és közben nevet, így valószínűsíthető, hogy a támadóval  közösen tervelték ki a dolgot. A fiú apja is erre gyanakszik, aki szerint a fia egy újabb szörnyű internetes kihívásnak eshetett áldozatul.

A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben.

Kiemelt kép: Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik