Nagyvilág

Orgia után támadt egy magyar pár egy 61 éves osztrák férfira

Bizarr bűntényről számolt be az Heute: cikkük szerint váratlanul fejeződött be egy jóhiszemű, 61 éves, magyar származású, osztrák állampolgárságú férfi kalandja.

A férfi március 18-án, a bécsi főpályaudvaron ismerkedett meg egy párral és mivel hallotta, hogy magyarul beszélnek, meginvitálta őket az alsó-ausztriai Gänserndorfban található otthonába, ahol szállást is kínált nekik. A lakásban ünneplésbe fogtak, ittak, majd a magyar pár vad szexbe kezdett, amit a férfi nézőként követett.

Az események ezután nem várt fordulatot vettek: a pár férfi tagja megfenyegette, megverte a 61 éves áldozatot és lábát egy késsel megsebesítette. A támadó elvette a férfi kulcsait és a mobiltelefonját, majd 4000 eurót követelt a személyes tárgyakért cserébe.

A lakást az áldozat és támadói csak másnap hagyták el, ekkor a 61 éves férfi megszökött és a rendőrségen feljelentést tett. A rendőrök jelenleg is vizsgálják a testi sértés és a zsarolás körülményeit, egy 30 év körüli férfit és egy 20 év körüli nőt keresnek, akikről egy térfigyelő kamera felvételt készített:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik