Nagyvilág

A hátsó kertben játszott a 2 éves kislány, amikor egy eltévedt golyó találta fejen

Az amerikai lány kritikus állapotban fekszik a kórházban.

Életveszélyes állapotban fekszik napok óta a kórházban egy 2 éves amerikai kislányt, akit akkor talált fejen egy golyó, amikor a Tennessee államban található családi házuk kertjében játszott testvéreivel – jelentette a helyi sajtó.

 Ariel Salacies előző hét pénteken épp egy csúszdával és hintával ellátott mászókán játszott, és testvérei csak azt látták, hogy leesik a földre, majd amikor elindult a közelben álló apukája felé, a földre rogyott és elájult. A kislány hátulról találta fejbe egy eltévedt golyó, ami anyukája elmondása szerint a mászóka egyik fémoszlopáról gellert kapva találta el a gyereket.

Apja azonnal autóba pattant, és egy közeli elsősegélyközpontba vitte a lányt, aki mentőhelikopterrel szállítottak Johnson City egyik kórházába, majd onnan tovább vitték az East Tennessee gyerekkórházba, Knoxville városába. A kórház csütörtöki közlése szerint még mindig kritikus állapotban volt, és gépek tartják életben.

A helyi hatóságok még mindig nem tudják, hogy ki lőtte ki a kislányt eltaláló lövedéket. A kislány nagynénje az ABC News-nak elmondta, a ház közelében van egy lőtér, de a nyomozók megállapították, hogy ne onnan érkezett az eltévedt lövedék. A helyi seriff az eset kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy milyen veszélyes házak és lakott területek közelében lövöldözni.

Ha lőfegyvert használ célba lövésre vagy vadászatra, mindig győződjön meg arról, mi van a célpont mögött, mert nem biztos, hogy a golyók ott állnak meg, ahol azt akarja.

Közben a család arra kérte a balesetért felelős embert, hogy jelentkezzen, hozzátéve, hogy biztosan tudhatja, hogy mit tett, mert az esettel teli voltak a hírek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik