Nagyvilág

Egy nő jaguárral akart szelfizni, nagyon nem lett jó vége

Átlépett a korláton.

Súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett egy nő egy arizonai állatkertben, miután egy jaguár megtámadta. A nő szelfizni próbált az állattal, amikor az mancsával felé csapott. Az állatkert szerint a nő átlépett a biztonsági korláton.

Sajnálattal közöljük, hogy ma este, zárás előtt történt egy incidens, melyben egy vendég is érintett volt, aki egy szemtanú szerint átlépte a korlátot, hogy fotózzon. A látogató nem életveszélyes sérüléseket szenvedett a karján az egyik nőstény jaguárunk által. A család kérésére mentőt hívtunk. Az állat egy pillanat alatt bukkant fel. Az esetet teljes körűen kivizsgáljuk.

– áll a Wildlife World Állatkert közleményében.

Ugyanez az állat már egyszer ugyanígy odacsapott egy vendég felé ebben a hónapban, ennek ellenére az Állatkert nem tervezi elaltatni a jaguárt. A híradások szerint a Twitter-oldalukon hangsúlyozták, hogy nem fog semmi történni az állattal, mivel vadállat, és azért vannak a korlátok, hogy mindenki biztonságban legyen, és bár imádkoznak a megtámadott vendégért, de nem az állat hibája, ha valaki nem tartja be a biztonsági előírásokat. Ugyanakkor jelenleg ez a poszt nincs már fenn a Twitteren, csak a fenti poszt szól a balesetről.

Kiemelt kép: iStockPhotos

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik