Nagyvilág

Nekiesett a buszsofőrnek a kínai anyuka, mert szóvá tette, hogy a szemetesbe pisiltette kisfiát

Vezetés közben kezdte el rángatni a sofőrt.

A kínai hatóságok letartóztattak egy anyukát a Hubei tartományban található Dazhi városában, miután rátámadt egy buszsofőrre. A férfi azzal váltotta ki a nő haragját, hogy rászólt, mert a buszon lévő szemetesbe pisiltette kétéves kisfiát – írta a South China Morning Post.

Az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy a nő a padlóra rakott szemetes mellett tartja a gyereket, aki a többi utas előtt belevizel. Majd azt, ahogy az anyuka dühösen a sofőrhöz rohant, dörömbölni kezd a fülkén, majd a kabátjánál fogva megrángatja a férfit, miközben az a buszt vezeti.

A sofőr ekkor nyugodtan az út szélére kormányozta a járművet, majd kihívta a rendőröket, akik a helyszínen őrizetbe is vették az anyukát. A nő ellen a közbiztonsági veszélyeztetése miatt indítottak eljárást.

A nő a rendőröknek elmondta, a sofőr „civilizálatlannak” nevezte, hogy fiát a szemetesbe pisiltette, és ezen vesztek össze annyira, hogy annak dulakodás lett a vége.

Az eset azután történt, hogy tavaly októberben 15 ember halt meg egy buszban, miután a jármű lezuhant egy hídról. Mint kiderült, a jármű azután törte át a híd korlátját, hogy egy 48 éves nő rátámadt a sofőrre vezetés közben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik