Nagyvilág

A férfi, aki több műtéten esett át, hogy David Beckhamre hasonlítson, már inkább Victoria lenne

Több mint 7 millió forintnyi fontot költött már arra Jack Johnson, hogy a korábbi focistára, David Beckhamre hasonlítson:

szemöldökemelés, fogfurnérozás, szájfeltöltés, botox, arcfeltöltés, barnító injekciók.

Ezek miatt jól el is adósodott.

A 22 éves, Eastwoodban élő fiatal most azonban úgy döntött, hogy nemváltó műtéten esik át, hogy a sportsztár feleségére, a korábbi Spice Girl divattervező Victoriára hasonlítson – mondta a Nottinghamshire Live-nak.

Annyira szeretem Victoria stílusát, hogy még a magassarkúját is megvettem, amire elment a megtakarított pénzem. Szeretem az arcát, a testét, mindent vele kapcsolatosan. Úgy fogok kinézni, mint az ikertestvére, ha kész leszek

– nyilatkozta a lapnak, de azt is elmondta, hogy igazából már gyerekkora óta tudja, hogy erre sor kerül egyszer.

Akkor jöttem rá, hogy más vagyok, mint a többiek, mikor négy éves voltam, mert mindig lányokkal és a játékaikkal játszottam. Amikor nyolc éves lettem, néztem a Jerry Springer show-t, és láttam egy transznemű nőt benne, aki akkor már átesett a nemváltó műtéten. Azóta tudom, hogy egy nap én is megoperáltatom magam.

A nemváltás miatt most rajta van az erre várakozók listáján, de mellműtétje már jövő hónapban lesz, azt ugyanis lánytestvére kifizeti neki.

Komoly érzelmi utat jártam be, mert az egész életemet egy hazugságban éltem le, ami nagyon nehéz volt, de mostantól önmagam lehetek

– árulta el Jackson, akit a családja és a barátai is száz százalékosan támogatnak.

A nevét is Victoriára akarja változtatni, majd ha 22 hónap múlva sor kerül a műtétekre, ami 18 ezer fontba, 6,5 millió forintba kerül majd az adózóknak, árulta el.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik