Nagyvilág

A tetőantennán ette meg a piton az óriási madarat – videó

Csak egy átlagos szerda Ausztráliában.

A legmenőbb természetfilmekbe illő jelenet játszódott le  február 20-án egy ausztrál lakóház tetején.

A Kingscliffben (Új-Dél-Wales) élő Cathy Gall, aki az alább is látható felvételt készítette, azóta nyilatkozott a lapoknak, és elmondta, hogy épp a kutyáját etette, amikor hangos madárrikácsolásra lett figyelmes.

Felnézett a háztetőn található antennára, és meglátta, hogy egy piton mászik rajta. Csak később vette észre, hogy mi is történik: a kígyó épp egy madarat választott ki táplálék gyanánt. A hüllő (amúgy szőnyegmintás piton) másfél órán keresztül fogyasztotta áldozatát (amely egyébként a fojtógébicsfélékhez tartozó rablóvarjú). Így aztán Cathy Gallnek bőven volt ideje, hogy elővegye a telefonját, és felvegye a döbbenetes jelenet (egy részét). A videót feltöltötte a Kingscliff Happenings (kb. mint a Pesten Hallottam) Facebook-csoportba, most mi is megmutatjuk.

(Csak erős idegzetűek nézzék, bár a durvább jelenet a 2. videóban jön)

Never seen this before…python trying to eat a currawong on our antenna…

Közzétette: Cathy Gall – 2019. február 19., kedd

 

Mint kiderült, vannak ennél keményebb pillanatok is, a 9News csatorna felvételén már azok is láthatóak, ezt tényleg csak azok nézzék, akik bírják az ilyesmit.

SNAKE VS BIRD

#WATCH: A python has been filmed trying to eat a currawong on the roof of a Kingscliff home.WARNING: Video may upset some viewers. #9News | http://9News.com.au

Közzétette: 9 News Gold Coast – 2019. február 19., kedd

 

via NDTV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik