Nagyvilág

Kibelezte albérlőjét a 80 éves orosz kannibál nő

Gyerekek találták meg a megölt férfi karját.

Bizarr (sorozat?)gyilkosság ügyében nyomoznak Oroszország távol-keleti részén. A Habarovszk melletti Berjozovka faluban letartóztattak egy nyolcvanéves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte és kibelezte 52 éves ukrán albérlőjét.

A rettenetes ügyre úgy derült fény, hogy az idős nő – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – lakása közelében játszó gyerekek emberi karra bukkantak az utcán. A nyomozás során több kidobott, becsomagolt testrész is előkerült, mivel a kóbor kutyák kiszagolták a csontokat, és kitépték a zacskókat.

A nyomok a nyugdíjashoz vezették a rendőröket, és január 30-án az idős asszony lakásában vérnyomokat találtak, és a hűtőszekrényben rábukkantak az eltűnt ukrán férfi beleire és más belső szerveire.

Az ügy nyomán két korábbi eset is újra a hatóságok látókörébe került: ismét nyomozást indítottak egy albérlő ügyében, aki korábban – jelentős mennyiségű pénzéve együtt – eltűnt. A nő iratait most megtalálták a nyugdíjas lakásában. Egy szintén eltűnt tinédzserkorú nő aktáit is újra megnyitották a nyomozók.

A közelben lakók egyébként arról számoltak be az ukrán Argumenti i fakti lapnak, hogy a közelmúltban egy estea 80 éves nő lakásából hangos zajok hallatszottak – mintha baltával darabolt volna valamit. A nőről azt is tudni vélik, hogy gyakran nyúlt az alkoholhoz, erőszakos volt, macskákat kínzott, és egyébként sincs lelkifurdalása, amikor élőlényeket darabol, lévén, hogy sertéstelepen végzett munkája mellett mészárosként is dolgozott.

A DVHAB.ru helyi lap arról ír, hogy a helyieket megrázta az ukrán albérlő meggyilkolásának ügye, és úgy tudják, hogy a nő evett is az áldozatából.

 

Kiemelt kép: istock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik