Nagyvilág

Öt embert lőtt le egy fegyveres Louisianában, köztük saját szüleit

A helyi sheriff szerint ilyen brutális családon belüli erőszakot jó ideje nem látott.

Öt ember halt meg két összefüggő lövöldözésben az éjjel Louisiana államban, amikor egy huszonegy éves férfi, bizonyos Dakota Theriot ámokfutásba kezdett. Az egyik áldozattal a gyilkos korábban rövid ideig egy párt alkotott, két további áldozat a tettes anyja és apja. A felfegyverzett, veszélyes férfit gyilkosságért, illegális lőfegyverhasználatért és betörésért keresik.

A tettest azonnal azonosították, mivel első két áldozata, a szülei még éltek, amikor a rendőrség kiérkezett a Gonzales városában történt esethez, a rendőrség kikérdezte az ötvenegy éves Elizabeth és Keith Theriotot, akikre hálószobájukban lőtt rá fiuk. A szülőket aztán kórházba vitték, ahol mindketten belehaltak a sérüléseikbe.

UPDATE:More details from this morning’s homicide investigation. (See previous post for original information.)We can…

Közzétette: Livingston Parish Sheriff – 2019. január 26., szombat

A sheriff beszámolt arról is, hogy további három haláleset történt a New Orleanstől hetven mérföldnyire található Livingstonban, melyek ugyanahhoz a tetteshez vezetnek. A három áldozat egyazon család tagjai: Summer és Tanner Ernest testvérek, és apjuk, Billy halt meg Dakota Theriot lövéseitől. A helyszínen két kiskorú, egy hét- és egy egyéves gyerek is volt, nekik nem esett bántódásuk. Mint Evelyn Ernest, Billy édesanyja, a testvérek nagyanyja elmondta, Dakota rövid ideig Summerrel járt, sőt, miután szülei közölték vele, hogy otthon nem maradhat többé, egy ideig az Ernest családnál is lakott, ám a nő elmondása szerint a tettes viselkedésében nem volt semmi gyanakvást keltő. Theriot először az Ernest család tagjait ölte meg, majd saját szüleivel is végzett. Mivel a két lövöldözés egyértelműen összefügg, a két település nyomozóhatósága együtt dolgozik az ügyön.

via CBS News, kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik