Nagyvilág

A fiatal anyuka anyatejet kért volna egy másik nőtől, de a beszélgetés egy idő után nagyon fura fordulatot vett

A Mirror egy nem mindennapi beszélgetést közölt, amely két anyuka között játszódott le. A brit bulvárlap még képernyőfotókat is közölt, így a diskuruzs 100%-ig hitelesnek tűnik. A történetben az egyik anyuka szeretne tejet kérni egy másik anyukától, akiről azt hallotta, hogy nagyon sok fölösleges teje van. A nő az értékes anyatejet rendszerint eladományozza olyan babáknak, akiknek különböző okokból nem jut elegendő.

A történet ott vett fura fordulatot, amikor az anyuka, aki tejet szeretett volna kérni, megkérdezte, hogy miért kell eladományoznia az anyatejet, miért nem adja oda inkább az összeset neki.

A másik fél erre azzal vágott vissza, hogy a nő gyermeke már 2 éves, ő pedig elsősorban azokon segítene, akiknél vészhelyzet van. Az anya, akinek a gyermeke valóban 2 éves (korábban említette a beszélgetésben) felidegesítette magát és azt írta, hogy

Akkor mindegy, te kurva, tartsd meg akkor a savanyú tejed, gondolom tele van gyógyszerrel meg piával, sajnálom azt a gyereket, aki végül megkapja.

Az édesanya erre már nem válaszolt semmi érdemlegeset.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik