Nagyvilág

Ilyen a „10 emeletnyi prostituált” ház, ahová egy magyar nő szervezett lányokat

Szerdán derült ki, hogy egy magyar nőt, Sz. Ivettet és férjét, Karl Ringet bűnösnek találták prostitúció szervezésében. A pár luxuséletet élt abból, hogy Magyarországról vittek ki prostituáltakat egy, a londoni Chelsea-ben található házba, ami a „10 emeletnyi kurva” néven vált hírhedtté.

Bűnösnek találtak Angliában egy magyar nőt prostitúció szervezésében
Honlapot is működtettek, amin több mint száz nő szolgáltatásait kínálták.

A brit bulvárlap, a Sun egyik munkatársának sikerült bejutnia a fontmilliomos konzervatív Christopher Moran házába, vagyonos bankárnak adta ki magát, és egy lányt bérelt ki.

Hogy a házban mi működik, arról valószínűleg sokan tudtak, nem is nagyon titkolják, ugyanis ebédidőben a főleg Kelet-Európából származó nők csoportosan mennek ki, pizsamájukra csak egy vastag kabátot vesznek fel. A környék boltjaiból szerzik be, ami a munkájukhoz szükséges: óvszereket, nedves törlőkendőket, síkosítókat.

Noha a magyar nő és titkosrendőr férje már tavaly lebukott, és már ekkor a hírekbe került a ház, az ingatlanban tovább megy az ipar.

A Sun újságírója felhívta az egyik prostituáltakat kínáló honlapon található számot, egy férfi vette fel:

Always Escort! Miben segíthetek?

Mire az újságíró elmondta, melyik lányt keresi, a férfi pedig megkérte, várjon. Mire a lány átvette a telefont, megbeszélték a pontos időpontot, és azt, hogy a találka 160 fontba, vagyis úgy 60 ezer forintba fog kerülni.

Belülről a házban hosszú folyosók vannak, amiket pár méterrel egymástól ajtók szegélyeznek. A megbeszélt szobába bekopogtatott az újságíró, majd pár pillanat múlva ajtót is nyitott „Avriella”, aki semmi mást nem viselt magán csak egy apró fekete fehérneműt. Átvette a 160 fontot, és lefeküdt az ágyra.

Meglepte, mikor a férfi azt közölte, csak beszélgetni szeretne, de elbeszélgetett vele. Azt mondta havi 2000 fontba (730 ezer forintba) kerül a lakás, minden kuncsaftját egy ügynökségen keresztül szerzi, aminek le is kell adnia a bevételéből egy bizonyos összeget. Hogy mennyit, azt nem árulta el, csupán, hogy „nem veszik el a felét, ne aggódj”. De nem zavarja, hogy ennyi költsége van:

Tudod, ez olyan, mint egy hotel, szóval teljesen normális, hogy többet fizetsz. Ha egy házat bérelsz, az hetente legalább ezer font lenne Londonban.

Avriella, akinek persze nem ez az igazi neve, Romániából érkezett, már két éve dolgozik a házban. Mikor Nagy-Britanniába ment, először pincérként helyezkedett el, de aztán egy barátja rábeszélte, hogy próbálja ki a prostitúciót.

Azt mondja, baráti a hangulat a lányok között a házban, ami eléggé megkönnyíti, ha egy kuncsaft hármas szexet akar.

Szerinte ügynökségen keresztül jobb dolgozni, nem is azért mert megvédik, hanem egyszerűen jobb kliensei vannak. Azt is mondja, – bár miért mondana egy kuncsaftjának mást  –, hogy szereti a munkáját, nem kényszerítik rá, stricije sincsen, nem úgy, mint ha Németországban vagy Olaszországban dolgozna.

Azért csinálom, mert pár ok miatt ezt szeretném. Olyan, mint mikor elindítasz egy vállalkozást, azt azért teszed, mert el akarod érni ezt, meg ezt, meg ezt. Ez ugyanúgy érvényes rám is.

A ház tulajdonosa Christopher Moran a Sunday Times leggazdagabbakat sorra vevő listája szerint 4,4 millió fontos (147 milliárd) forintos vagyonnal rendelkezik. Lakások kiadásából évi 3 milliárd forintos bevétel szerez. Egyébként a brit kormánypárt, a konzervatív toryk támogatója, több mint 100 millió forintnyi fontot ajánlott fel már nekik.

A házban egyébként nem csak prostituáltak dolgoznak, jómódú családok is élnek benne, ahogy turisták is vesznek ki itt szobát.

Kiemelt kép: Google Maps

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik