Nagyvilág

Kályhában égette el 67 éves szexrabszolgája péniszét egy fiatal szerb nő

Brutálisan gyilkolt meg egy idős férfit a 34 éves Marina Becanovic a szerbiai Knicben – írja a Mirror, brit bulvárlap. A lap szerb rendőrségi beszámolókra hivatkozva azt írja, hogy a nő levágta, majd egy kályhában elégette a 67 éves Petar Petrovic péniszét.

A rendőrség szerint Becanovic agyonverte a férfit, miután több helyen megégette a testét cigarettával. A nő aztán levágta a férfi nemi szervét és egy kályhában elégette, majd a holttestet egy baltával feldarabolta. A halottkém jelentése szerint Petrovic halálát egy a tüdejét átszúró, törött borda okozta.

A szomszédok azt mondták, Becanovic már három éve rendszeresen kínozta és rabszolgaként bánt az idős férfival, aki annyira beleszeretett a fiatal nőbe, hogy a szabályosan a megszállottjává vált. A nő többször súlyosan bántalmazta a férfit, ütötte, rúgta és késsel megsebesítette. Petrovic néhányszor elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, de aztán mindig visszament a nőhöz.

Egy hajléktalan férfi, aki állítólag rendszeresen együtt ivott a gyanúsítottal azt mondta, a gyilkosság előtt a nő pénzt kért az áldozattól, ám az nem adott neki.

Becanovic a gyilkosság után SMS-t küldött az áldozat egyik családtagjának, amiben csak annyit írt: „végeztem vele”. A nő aztán az apját kérte meg, hogy segítsen neki a holttest eltüntetésében, de a férfi inkább értesítette a rendőrséget.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a szerb rendőrség végzett-e már a nyomozással, illetve hogy megvádolták-e a nőt a gyilkossággal.

(Kiemelt kép: Marina Becanovic, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik