Nagyvilág

Kínzókamrájában holtan találták a világ legkeményebb domináját

A világ egyik leghíresebb és legkeményebb dominájaként ismerték Koulla Kakoullit, művésznevén Dometria úrnőt. Az 53 éves nőt augusztusban találták holtan privát kínzókamrájában, az angliai Brightonban. A Kakoulli halála után indult vizsgálat eredménye a napokban került nyilvánosságra – írja a The Sun.

Dometria holttestét a klubként működő kínzókamrához tartozó lakás hálószobájának padlóján fekve találták meg. A nőt akkor kezdték el keresni, amikor nem jelent meg egy ügyfelével korábban egyeztetett találkozón. A precíz, profi dominára ez egyáltalán nem volt jellemző. Hamar kiderült, hogy a nő majd 24 órája adott utoljára életjelet, ezért betörték a lakás ajtaját. A kiérkező mentők szerint, a nő akkor már órák óta halott volt.

Kakoulli fekete rövidnadrágot és fekete atlétát viselt. A szobában erős tisztítószerszag terjengett, amiből a nyomozók arra következtettek, hogy közvetlenül a halála előtt takarított. A domina orrában fehér por, valószínűleg ketamin nyomait találták. A halottkém később megállapította, hogy a nő rendszeresen használt kokaint, diazepamot, ketamint, metodront és különböző szteroidokat. Kiderült továbbá, hogy asztmás volt, a szíve pedig megnagyobbodott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chilling @dometria1 #mistressdometria

Dometria Domn (@dometria1) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2018, időpont: 3:20 (PDT időzóna szerint)

Bár a nyomozás nem tudta megállapítani a nő halálának pontos okát, az ügyet lezárták, mert a legapróbb jel sem utalt idegenkezűségre. A halottkém annyit jegyzett meg, hogy Kakoulli halálában a testépítéshez használt szteroidok és gyógyszerek komoly szerepet játszhattak.

Az ötgyermekes, már nagymama Dometria kínzókamrájába csak a leggazdagabb ügyfelek jutottak be. A nő amellett, hogy pornófilemkben szerepelt, rendszeresen indult testépítő-versenyeken is. Akik ismerték, a világ egyik leglenyűgözőbb nőjeként emlékeznek rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik