Nagyvilág

Szívmelengető okból esznek 23 éve minden nap a McDonald’s-ban

A 35 éve megnyitott bath-i McDonald’s díszvendége volt a 80-as éveiben járó Tom és Pauline Jones. Nem is véletlenül, ugyanis

23 éve minden nap meglátogatják a gyorséttermet.

Kivéve, ha éppen nyaralnak, de akkor is betérnek egy Mekibe.

Mindenkinek csak ajánlani tudják, és szerintük az sem igaz, hogy rossz következménye lenne az egészségre a rendszeres ottevésnek. A mai napig fittek és karcsúak, bár ehhez hozzátartozik, hogy minden nap 4 kilométert gyalogolnak a McDonald’s-hoz.

Reggel fél kilenckor veszünk itt egy kávét, aztán körbenézünk a boltokban. 10 körül visszajövünk és eszünk egy snacket, legalábbis mi úgy hívjuk.

Tom szinte mindig Big Mac-et rendel, Pauline ennél változatosabban dönt, ő is szokott Big Mac-et, de van, mikor Chicken McNuggets-et vagy BBQ-s csirke wrapet, a hangulatától függ.

Annyira barátságos. A személyzet mindig olyan segítőkész. Úgy érezzük az épület, a bútorzat része vagyunk. Mintha tudnák mindig, kik vagyunk, olyan kedvesek.  Olyan ez nekünk, mint egy második otthon

– mondta Pauline, aki azt is elárulta a Mirrornak, hogy délelőtt szeretnek járni az étterembe, mert akkor nincsenek olyan sokan, a dél körüli időszak nekik már túl forgalmas.

Kiemelt kép: Getty Images/Justin Sullivan

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik