Nagyvilág

Az új román miniszter szerint az ember a jövőből jött a Földre

Nem az evolúcióban, hanem a párhuzamos világokban hisz Nicolae Hurduc.

Klaus Johannis államfő aláírta az új kutatási és innovációs miniszter kinevezését. Nicolae Hurduc hétfőn teszi le az esküt. A Maszol.ro emlékeztet rá, hogy a poszt augusztusban üresedett meg, Nicolae Burnete lemondásával.

Viorica Dăncilă miniszterelnök csütörtökön jelentette be, hogy a Szociáldemokrata Párt Nicolae Hurduc egyetemi tanárt javasolja a kutatási és innovációs minisztérium élére.

A kormányfő szerint a iaşi-i műszaki egyetem vegyészmérnöki és környezetvédelmi karának professzora bizonyította, hogy jó szakember,

nagyon jó az önéletrajza, jól kommunikál, és jártas az uniós alapok lehívása terén, ami rendkívül fontos a kutatási minisztérium számára.

A román sajtó ugyanakkor felidézte, hogy Nicolae Hurduc idén egy interjúban azt mondta: nem hisz az evolúcióelméletben.

Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen komplex gépezetnek, mint az emberi test, köze lehet a majmokhoz. Bármilyen logikusnak tűnik, nem tudom elfogadni az evolúciós elméletet.

A professzor azt mondta, sokkal közelebb érzi magához azt az elméletet, amely szerint az emberek egy párhuzamos világból, a jövőből jöttek a Földre.

Isten a világűrben
Tudósok szerint az emberiségnek mindenképpen kolóniákat kell létrehoznia más bolygókon. Vajon ezeken a telepeken is jelen lesznek a vallások, és ha igen, mi lesz a szerepük?

Kiemelt kép: A japán űrügynökség felvétele a Ryugu nevű kisbolygó felszínéről (MTI/EPA/JAXA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik