Nagyvilág

Lánya legjobb barátnőjét vette el az 54 éves férfi

Catherine Zeta-Joneshoz és Michael Douglashez hasonlítják ismerőseik a 27 éves Taylort és 54 éves párját, sőt férjét Kern Lehmant a közöttük levő nagy korkülönbség miatt – írta a Mirror.

Öt éve egy bárban kezdtek el flörtölni egymással, de akkor nem gondolták, hogy ebből valami komolyabb lesz végül.  De miután felfedezték, hogy mind a ketten szeretik a zenét, az utazást és a partizást, nem sokkal később összeköltöztek, most meg már több mint egy éve össze is házasodtak.

Taylor 30 éves legjobb barátnőjén, Amandán keresztül ismerte meg a ma már nyugdíjas Kernt, ugyanis ő az apja. Noha a családjaik eleinte kételkedve nézték kapcsolatukat, most már mindenki a támogatásáról biztosítja őket.

Amikor először találkoztunk, Kern lányával, a legjobb barátnőmmel dolgoztunk együtt. Még házas volt és nekem is volt párom. Először azt gondoltam, milyen jóképű, mindig is vonzottak az idősebb férfiak. Ő pedig azt gondolta, hogy aranyos vagyok, és elkezdtünk flörtölni egymással

– mesélte megismerkedésükről Taylor.

Fotó: Facebook

Amanda és én már egy éve a legjobb barátok voltunk, mielőtt összejöttem az apjával. Hibásnak és rossznak éreztem magam miatta az elején. De aztán idővel túl lettem ezen. Tudja, hogy mindig számíthat rám

– folytatta barátnőjével való kapcsolatáról a nő, majd azt is elmondta, hogy neki mennyire meghatározó, hogy olyanok mint a színészházaspár.

Ugyanakkora a korkülönbség köztük és köztünk. A nő barna, a férfi ősz, mint mi, csak Kern jobban néz ki, mint Michael Douglas.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik