Nagyvilág

Trump helikopterszerelője kihívta a rendőröket, hogy fegyveresek fogságába került családja

A 30 éves Cody Haynes a Fehér Ház helikoptereinek karbantartásáért felel többedmagával. Kedden éjjel nyolc rendőr szállt ki a floridai, Port St. Lucie-i házához, amit barátnőjével és közös kislányukkal oszt meg. A férfi ott azt mondta a rendőröknek, hogy három „maszkos afrikai-amerikai támadó” betört a házukba és fogva tartotta a családját órákon át. Ő még ki tudott menekülni a kislányával, de úgy gondolja, hogy a barátnője bent ragadhatott az elkövetőkkel.

A rendőrök bementek a házba, átkutatták, de sem az elkövetőket, sem a nyomukat nem találták. Rábukkantak ezzel szemben metamfetaminra és a drogozáshoz szükséges segédeszközökre egy dobozban a hálószobájukban.
Haynes nagyon izzadt és a légzése se volt normális, mikor megkérdezték a drogról , amit a lakásban találtak. A műszerész bevallotta, hogy nem sokkal korábban meth-et szívott bent.

Megbilincselték, majd megkérték, adja meg a barátnője számát. Mikor kioldotta a képernyőzárat a mobilján Haynes, a rendőrök látták, hogy a böngészőjében egy olyan oldal van megnyitva, ami a hallucináció hatásait magyarázza.

Tara Frew egy interjúban arról beszélt, hogy a férfi az utóbbi időben nagyon szorongott, és otthon ezt meth használatával próbálta enyhíteni. A Sikorsky Aircraft-nél dolgozik több mint 150 ezer dollárért (43,5 millió forintért) évente, és a elnöki helikopterflottánál végzett munkája miatt teljes titoktartásra kötelezték.

A Sikorsky azokat a helikoptereket gyártja, amelyeket az elnök és az adminisztrációja legfelsőbb tagjai használhatnak.

Kiemelt kép: DPA/CONSOLIDATED/YURI GRIPAS

Ajánlott videó

Olvasói sztorik