Nagyvilág

Kirúghatják a légiutas-kísérőt, aki pornósztárral szexelt egy gép fedélzetén

Szexbotrány miatt kezdeményezett belső, fegyelmi vizsgálatot egyik légiutas-kísérője ellen az amerikai Delta Airlines. A fiatal férfi nem volt szolgálatban, de a társaság egyenruháját viselte, amikor repülés közben megismerkedett, majd az egyik mosdóban lefeküdt Austin Wlof pornószínésszel. A nyolcperces aktusról két videofelvétel is készült, melyek elterjedtek a Twitteren – írja a Daily Mail.

A légiutas-kísérő azt mondja, fogalma sem volt róla, hogy videózzák, ahhoz pedig pláne semmi köze, hogy a felvételeket nyilvánosságra hozták. A légitársaság két irányban indított eljárást az ügyben. Egyrészt azt vizsgálják, hogy mennyit ártott a cég jó hírének a botrány, illetve mennyit javítana a helyzeten, ha kirúgnák az utaskísérőjüket. Másrészt pedig annak a lehetőségét vizsgálják, hogyan lehetne felelősségre vonni azokat, akik az azóta mindenhonnan törölt videókat készítették, illetve nyilvánosságra hozták.

A Mail megkereste Wolfot, de a pornószínész nem kívánta kommentálni az ügyet. A légiutas-kísérő, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit mondott, szeretné elfelejteni az egészet, és visszatérni a korábbi életéhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik