Nagyvilág

Nyomtalanul eltűnt egy miskolci nyugdíjas Görögországban

Nyaralás közben közben nyomtalanul eltűnt a 69 éves Klaj István, aki egy pici görög halászfaluban, Platamonban töltötte szabadságát — számolt be a Blikk.

A miskolci szobafestő múlt szombat óta nem adott életjelet magáról, fia, Attila a helyszínre utazott. A férfi a lapnak elmondta: édesapja az utóbbi időben sokat dolgozott, ezért utazott el pihenni külföldre. Az eltűnt idős nem beszél idegen nyelvet, mentálisan és fizikálisan is jó állapotban van, a tájékozódással viszont gondjai vannak a fia szerint.

Sikerült beszélnem egy hölggyel, aki állítólag múlt hét szombaton még látta, amikor egy bazárban nézelődött. Vasárnap reggel egy befizetett hajóútra ment volna, a reggeli gyülekezőn azonban nem jelent már meg. Szellemileg és fizikailag is tökéletes állapotban van, tájékozódásban azonban elég gyenge

– tette hozzá a fiatalember a lapnak. A férfi arra gyanakszik, hogy apja eltévedhetett és lestoppolhatott egy autót.

A rendőrség átadta Attilának édesapja személyes holmijait, amelyeket a hotel szobájában találtak. A hotelnek nincsenek biztonsági kamerái, így egyelőre az sem biztos, hogy a férfi mikor ment ki az épületből.

Kép: Kilátás a platamoni várból, Wikipédia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik