Nagyvilág

Az iskolaigazgató irodájában esett egymásnak a nős gondnok és a férjezett szakácsnő

Felmondott a munkahelyén egy lincolnshirei középiskola gondnoka, és az egyik szakácsnője, miután egy kollégájuk félreérthetetlen szituációban kapta rajta őket az igazgató irodájában – írja a The Sun.

A neve elhallgatását kérő munkatárs azt mondja, Sam Sellars, a 46 éves szakácsnő, és David Raw, a 45 éves gondnok annyira egymásba voltak feledkezve az igazgató íróasztalán, hogy alig akarták elengedni egymást, amikor rájuk nyitott.

Raw később azt nyilatkozta, hogy véletlenül futott össze az irodában a szakácsnővel, aki nagyon ideges volt a menü miatt. A férfi megölelte a nőt, hogy megnyugtassa, ám ekkor hirtelen elszabadultak a dolgok. A gondnok azt mondja, szex nem történt, mert ő időben észbe kapott, és leállt.

Sellars kicsit másképpen emlékszik. Ő azt mondja, semmi sem történt, csak egy ölelés és ártatlan csók, aminek ő vetett véget, még mielőtt bármi meggondolatlanságot csináltak volna.

A szakácsnő és a gondnok mindketten házasok, Sellars három gyermek anyja. A nő férje azt mondta, hisz a feleségének, ha nem így lenne, kirakta volna a nő holmiját a küszöbre. Raw 40 éves felesége rosszabbul reagált a botrányra. A nő egy időre kidobta otthonról a férfit, de később visszafogadta.

Bár Sellars és Raw is felmondott a De Aston állami iskolában, mindketten hangsúlyozzák, hogy ez a saját döntésük volt.

(Kiemelt képünkön Sam Sellars, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik