Nagyvilág

Gyilkossági ügyben áll bíróság előtt a nő, aki szexképeket küldött magáról a volt barátjának

Kulcsszerepet játszott a 34 éves Michael Lawson halálában a 29 éves Sarah Bramley. A nő kihasználta a későbbi áldozatot, hogy bosszút álljon volt barátján, a 33 éves David Saundersen. Bramley bűnösnek vallotta magát, elismerte, hogy verekedést akart provokálni a két férfi között, de azt mondta, soha nem kívánta egyik férfi halálát sem – írja a Mirror.

Michael Lawson 2016. július elsején halt meg. David Sanuders egyetlen döféssel szúrta szíven, egy konyhakéssel. A tragédiát megelőzően, Sarah Bramley elcsábította és hazavitte Lawsont, majd fotókat csinált magáról, amint éppen orálisan elégíti ki a férfit. A nő a képeket elküldte Sanundersnek, és hogy még jobban provokálja a férfit, olyanokat írt neki: „az övé kétszer akkora, mint a tidéd.”

Bramley pontosan tudta, hogy mit csinál, hiszen Saunders a féltékeny dühkitöréseiről volt híres. A nő nem sokkal az után, hogy elküldte a szexképeket a volt barátjának, kirakta alkalmi szeretőjét, majd újra üzenetet küldött Saundersnek. Azt írta, pofon kellett vágnia Lawsont, mert a férfi nem akart hazamenni. Ha Saunders esetleg szeretne bemosni egyet neki, igyekezzen, mert Lawson még ott van a ház előtt.

David Saunders azonban annyira felidesítette magát a szexképeken, hogy nem érte be a verekedéssel. Konyhakést ragadott, és gondolkodás nélkül leszúrta Michael Lawsont. A férfit tavaly decemberben életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a bíróság, legközelebb 22 év múlva kerülhet szabadlábra.

Sarah Bramley azt mondta, számított rá, hogy a két férfi összeverekszik majd, de soha nem gondolta, hogy gyilkosság történhet, nem kívánta Michael Lawson halálát. A nő ügyében később hirdetnek ítéletet, Bramley maximum hat hónap börtönbüntetésre számíthat.

(Kiemelt képünkön Sarah Bramley, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik