Nagyvilág

Egy bonggal verte vissza a rablókat marihuána bolt eladója

A rablók medveriasztó spray-el támadtak az eladókra, de végül mindhármukat elkergette a vízipipát lóbáló eladó.

A kanadai Shannonville városában található marihuána-elosztóba előző hét csütörtökön, helyi idő szerint délután 4 órakor tört be a három, maszkos férfi – jelentette kedden a kanadai sajtó. A biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy a rablók szinte azonnal medveriasztó spray-el fújják le a pult mögött álló nőt és férfit.

Azonban tévedtek, ha azt remélték, hogy a medvék megállítására használt eszközzel minden ellenállást le fognak törni. A pult mögött álló férfi ugyanis ekkor kirontott a pult mögül, majd felkapott egy bongot, és azzal esett neki a rablóknak.

Akik erre látszólag egyáltalán nem számítottak. Próbálták ugyan felvenni a harcot a vízipipát lóbáló eladóval, de végül kénytelenek voltak megfutamodni a szokatlan fegyverrel rájuk támadó eladó ellen.

A helyi rendőrség közlése szerint a rablók egy autóval menekültek el, amiben negyedik társuk várta, hogy végezzenek. A hatóságok még keresik az elkövetőket – írta a CBC kanadai televízió.

A környéken ez volt a második rablás marihuánát árusító üzletek ellen, az elmúlt két hétben – mondta el a CBC-nek a helyi rendőrség egyik nyomozója.

Kiemelt fotó: CBC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik