Nagyvilág

Tinilányok megöléséért elítélt gyilkossal szexelt a börtöntanárnő

Két év börtönbüntetésre ítélt a brit bíróság egy 49 éves nőt, aki beleszeretett egy két kamaszlány megöléséért elítélt 35 éves férfibe – írja a Mirror.

Samantha Drinkwater tanárnőként dolgozott abban a cambridgeshirei börtönben, amelyikben Michael Gregory a büntetését tölti. A férfi 2015-ben csábította el a nála majdnem 15 évvel idősebb nőt, majd két éven folytatott vele szexuális viszonyt.

Samantha Drinkwater

Míg a kapcsolat tartott, Drinkwater marihuánát, alkoholt, pornóvideókat tartalmazó SD-kártyákat, és mobiltelefont csempészett be a börtönbe Gregorynak. Az ügyét tárgyaló bíró szerint, a tanárnő úgy viselkedett, mint egy szerelmes kamasz.

Drinkwater egy külsős cég alkalmazásában állt, amelyik a fogvatartottak rehabilitációját segíti elő. A két év alatt többször is felmerült, hogy túl közeli kapcsolatba került az egyik elítélttel, de ő mindvégig tagadott. A börtön igazgatója végül 2017-ben kamerákat helyeztetett el a nő irodájában, amik hamar leleplezték a tanárnő és az elítélt közötti viszonyt.

Amikor elfogták, Drinkwater autójában marihuánát, egy kisméretű mobiltelefont, és négy miniatűr üveges whiskyt találtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik