Nagyvilág

Iszonyatos mennyiségű alkohol ledöntése után próbált biciklivel menekülni a betörő

Egy rendőrautónak ütközött neki kerékpárjával az a 24 éves férfi, aki 24 üveg sör, egy üveg Jagermeister és némi kokain elfogyasztása után indult el betörni augusztus 5-én, az angliai Birminghamben – írja a brit Metro.

Egy autós rendőrjárőr lett figyelt fel arra, hogy a Weoley Castle nevű kertvárosban valahol megszólalt egy ház riasztója. A hang irányába indultak, majd nem sokkal később megláttak egy meglehetősen részegnek tűnő fiatal férfit, aki egy lapos tévével a hóna alatt dülöngélt egy biciklin.

A férfi is észrevette a rendőröket, és rögtön menekülni kezdett. Az üldözőit úgy próbálta lerázni, hogy többször is 180 fokos fordulatot tett, és szembe ment velük. Csakhogy az egyik ilyen fordulót elszámította, és egyenesen nekiment a rendőrautónak.

A 24 éves Jy Kennedy elismerte a betörést. A rendőröknek azt mondta, két szabadult a börtönből, és nagyon unatkozott, ezért fogyasztott drogot, nagy mennyiségű alkoholt, és indult el betörni. A házkutatás során, Kennedy lakásán több lopott holmit, többek között egy karórát, egy ékszeres dobozt, és egy videokamerát találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik