Nagyvilág

Egy amerikai férfi évekig hívta randira a nőket, elvitte őket egy drága étterembe, majd lelépett

Paul Guadalupe Gonzales Los Angeles környékén vette rá a nőket, hogy találkozzanak, randit és vacsorát ígért, aztán a számla előtt szépen felállt, és távozott. Most viszont börtönt is kaphat.

A 45 éves férfit tizenegy rendbeli zsarolással vádolják, miután a neten ismerkedett, leszervezte a randit, elcsábította a nőket, de az étteremben már nem várta meg a fizetést. A CNN több sértettel is beszélt, akik arról számoltak be, hogy nagyon megalázó volt az egész, az egyiküket például egy 218 dolláros (~61 ezer forint) vacsorával hagyott magára.

Jókat beszélgettünk, elbűvölő volt. Aztán mondta, hogy miért ne találkoznánk valahol?

– mesélte az egyik randi mielőtt bevágták volna a majdnem 50 dolláros (~14 ezer forint) steaket.

A főétel után Gonzales beteg nagynénjére hivatkozott, hogy muszáj őt felhívnia, de nem ült vissza a helyére, tele hassal lépett le. A nő azt nyilatkozta, hogy még sohasem látott valakit ennyire gyorsan enni.

A beszámolók alapján a notórius vacsorázó mindig tudta, mit kell mondani, hogy a nők kegyeibe férkőzzön, az anyjáról és a család fontosságáról beszélt, egy komoly kapcsolatra kész férfi képét mutatta.

A CNN cikke szerint a csaló nem csak nőkre és kajára utazott, a haját is ingyen festtette, egyszer a törölközővel a fején szaladt ki egy fodrászatból. Gonzales most börtönben ül, csütörtökön volt az első meghallgatása, és a bíró 315 ezer dolláros (~88 millió forint) óvadékot állapított meg. Azért is lehet ekkora az összeg mert a férfi 2016 májusától most áprilisig úszta meg a frizetéseket, és akár több mint tíz év börtönt is kaphat.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik