Nagyvilág

Nyugodtan mobilozott a sofőr, miután átszúrta egy 4 méteres fémrúd

Mintha semmi különös nem történt volna vele. Az esetről készült videón már százmillók ámuldoznak.

Hihetetlenül nyugodt maradt egy sofőr Kínában, miután egy baleset miatt átszúrta a felsőtestét egy 4 méter hosszú fémrúd. A bizonyíték: miközben arra várt, hogy a tűzoltók kiszabadítsák az autójából, nyugodtan mobilozott.

A baleset még augusztus végén történt, a Liaoning tartományban található Liaoyang városában – jelentette a helyi sajtó. A férfi egy korlátnak ütközött neki, olyan szerencsétlenül, hogy a korlát egy darabja a szélvédőt áttörve átszúrta felsőtestét, és odaszegezte a vezetőülésbe.

Bár rendkívül közel volt ahhoz, hogy meghaljon, a sofőr meglepően nyugogdt maradt. A kiszabadításáról készült videón látni lehet, ahogy a mobiltelefonját nyomkodja, miközben a körülötte lévő tűzoltók a kiszabadításán ügyködnek.

A tűzoltók végül egy körfűrésszel vágták el a férfit testét átszúró korlátdarabot, majd mentőbe tették. A férfi még akkor is a mobiljába volt beletemetkezve.

Az esetről készült videó futóótűzként kezdett el terjedni a kínai közösségi oldalakon, és csak a Miaopai videómegosztón több mint 600 milliószor nézték meg.

Kiemelt fotó: PearVideo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik