Nagyvilág

Maszturbálás közben ölte meg magát a sorozatgyilkos

Holtan találták a cellájában vasárnap Egidius Schiffert egy bochumi börtönben, Németországban. A férfi öt nő meggyilkolásáért töltötte életfogytiglani börtönbüntetését. A halálát áramütés okozta, ami valószínűleg maszturbálás közben érte – írja a brit Metro.

Schiffer a cellájában leszedte egy asztali lámpa kábelét, majd a konnektorból áramot vezetett a mellbimbóiba, és a péniszébe. Az áramütéstől leállt a férfi szíve. Candida Tunkel, a börtön szóvivője azt mondta, semmi sem utal arra, hogy Schiffer öngyilkosságot akart elkövetni, sokkal valószínűbb, hogy baleset történt. A magánzárkában fogva tartott sorozatgyilkost szombaton délután egykor látták utoljára élve.

A 62 évesen meghalt Schiffer 1983 és 1990 között öt, 15-31 éves korú nőt ölt meg, közülük hármat szexuálisan bántalmazott. A férfit az utolsó gyilkossága után 17 évvel, 2007-ben tartóztatták le, ócskavaslopásért. A nyomozás során Schiffer önként DNS-mintát adott, ez alapján gyanúsították meg a rendőrök az egyik gyilkossággal. A kihallgatása során a férfi öt nő megölését vallotta be.

(Kiemelt kép: Wikipédia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik