Nagyvilág

Egy brit ikerpár megerőszakolt egy 11 éves lányt, hogy felkészítsék, mit tegyen, ha barátja lesz

Összesen harminc év börtönbüntetésre ítélték egy ikerpár tagjait az Egyesült Királyságban miután bebizonyosodott, hogy a 31 éves Steven és Stanley Muchemwa hónapokon keresztül rendszeresen megerőszakoltak egy kiskorú lányt, akit a gondjaikra bíztak.

A Boltoni Királyi Bíróságon lezajlott tárgyaláson elhangzott, hogy a testvérek azt mondták áldozatuknak,

azért teszik vele, amit tesznek, hogy megtanítsák, mit kell csinálnia majd, ha egyszer fiúbarátja lesz.

Az ügy 2016-ban, az akkor még csupán 10 éves lány molesztálásával kezdődött, később azonban már nemi erőszakot is elkövettek ellene a nyári szünet ideje alatt.

Noha a lányt azzal fenyegették meg, baj lesz belőle, ha bárkinek szól, az áldozat 2016 októberében elmondta az iskolája igazgatójának, hogy mit tettek vele.  A tanár értesítette a rendőrséget és a gyermekjóléti szolgálatot.

Az esetről beszámoló metro.co.uk cikke szerint, a lányt a történtek rettenetesen megviselték, személyisége drasztikusan megváltozott és rémálmok gyötörték.

Édesanyja azt állította, tejesen ledöbbent, amikor a lánya elmesélte, mi történt vele és lesújtotta a gondolat, hogy rábízta a gyerekét a férfiakra.  Arról ugyanakkor nem szól a cikk, hogy pontosan milyen módon merült fel egyáltalán, hogy az ikerpár „vigyázzon” a kislányra.

Kiemelt képünk illusztráció: MTI/Mónus Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik