Nagyvilág

Örömmel és büszkén fogott kezet Putyin Orbánnal

Moszkvában ma magyar idő szerint délután 5 órakor kezdődik a foci-vb döntője, természetesen az orosz fővárosban van Orbán Viktor magyar kormányfő is. És ha már ott van, találkozott is Vlagyimir Putyin elnökkel, akivel az elmúlt pár évben fűzték szorosabbra a barátságot.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda által közzétett képen (kiemelt képünkön) látszik, hogy nagy örömmel fogadta Putyin Orbánt.

A másik képről pedig kiderül, hogy ott van Orbán mellett Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója is, aki alighanem a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökeként kapott meghívót a találkozóra.

Moszkva, 2018. július 15. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt (b3) a moszkvai Kremlben 2018. július 15-én. Mellettük Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója (b). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Nem kell sokat várni a következő  hivatalos Orbán-Putyin találkozóra: szeptemberben lesz.

Szeptemberben találkozik Orbán és Putyin Moszkvában
Azt eddig is tudni lehetett, hogy a választások után találkoznak majd, a kérdéses az időpont volt.

(Kiemelt kép: a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Vlagyimir Putyin orosz elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt (b) a moszkvai Kremlben 2018. július 15-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik