Nagyvilág

Rejtélyes körülmények között halt meg egy 11 tagú indiai család

Egyelőre tanácstalan Újdelhi rendőrsége egy 11 tagú család rejtélyes halálával kapcsolatban. A misztikus szálakkal átszőtt ügyben hét nő, két férfi, és két 15 éves fiú halt meg – írja a Mirror.

A holttesteket vasárnap reggel fedezték fel egy háromemeletes házban a Burari piac közelében. Az áldozatok kilencen egy fém rúdra voltak felakasztva az első emeleten. A szemüket bekötötték, a szájukat betömték, a kezeiket hátra kötötték. Egy nyolcvan év körüli nő, szintén összekötözve, egy ajtókeretre volt felakasztva. Az utolsó holttest, egy hatvan év körüli nőé, a padlón hevert, és semmije sem volt összekötözve.

A lakásban kézzel írt, misztikus jegyzeteket találtak a nyomozók. Az írások egy rituáléról szóltak, amit tizenegy embernek kell egyszerre végrehajtani ahhoz, hogy megszűnjenek a szenvedéseik, és örök megváltást nyerjenek – közölte a rendőrség a helyi médiával. Hozzátették: úgy tűnik, hogy az áldozatok utolsó vacsorájába nyugtatót kevertek.

A rendőrség gyilkosságként kezeli az ügyet, de egyelőre az sem kizárható, hogy csoportos öngyilkosság történt. A szomszédok semmi gyanúsat sem láttak, vagy hallottak, az ügynek nincsenek tanúi. A nyomozók jelenleg az igazságügyi-orvosszakértő jelentésére várnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik