Nagyvilág

A 18 éves fiú éppen sminkelte magát, amikor az apja belépett a szobájába, a reakciója meg fog lepni

Az arizonai Flagstaffben élő, 18 éves Andrew Edgerton nagyjából másfél éve indította el YouTube-csatornáját, különböző sminkek elkészítését mutatja be rajta. A csatorna leírásában is azt írta:

Csak egy fiú, aki szereti a sminket! Tanuljunk együtt!

Múlthéten éppen egy Pride hónapja ihletésű sminket készítéséről szóló videót készített, miközben apja, Glenn belépett a szobába, és meglátta Andrew festett szemhéját.

Andrew, ez valami félelmetesen csodálatos!

– hallható a videóban az apától.

Kicsit félénk voltam, ahogy a bókot kaptam, pedig nem ritka, az apám mindig nagyon támogat

– nyilatkozta Andrew a Buzzfeednek.

Noha a fiú eddig csak három felvételt töltött fel a videómegosztóra (összesen úgy 30 ezer megtekintés van rajtuk), az apa dicséretéről szóló rövid, kivágott rész a Twitteren már 5,9 millió megtekintésnél és 76 ezer megosztásnál jár.

Andrew egyébként arról beszélt a lapnak, hogy azért osztotta meg ezt a pillanatot, mert „nagyon fontos az LGBTQ gyerekeknek, hogy a szüleik támogassák őket otthon”, még akkor is, ha ez „kicsit kényelmetlen lehet”.

Amióta 2016 decembere óta felpakolja a sminkeléseit, annyira lenyűgözött a képessége, hogy képes arra, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretne, különösen ilyen rövid idő alatt. Mint szülő, azt szeretnéd, hogy a gyereked olyat csináljon, amiért szenvedélyesen odavan, mert a munkád iránti szenvedély nagyon fontos. Komolyan hiszek benne, hogy ez jót tesz Andrew-nak

– magyarázta Glenn.

Kiemelt kép: Instagram/hydratedangel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik