Nagyvilág

Heten megsérültek Moszkvában, amikor szurkolók közé hajtott egy taxis

Egy taxi szurkolók közé hajtott Moszkvában, heten megsérültek, írja az Independent. Az biztos, hogy mexikói szurkolók vannak a sérültek között. Szándékosságról valószínűleg nincs szó, csak elvesztette az uralmat az autó felett a sofőr, aki egyébként megpróbált elmenekülni a helyszínről.

Frissítés:

Az esetről egy biztonsági kamera által rögzített, a világhálóra feltöltött felvételen az látható, hogy a taxi lelassít az előtte araszoló autó mögött, majd hirtelen kivág jobbra, és gyorsítva a járdán tartózkodó járókelők közé hajt, majd néhány méter megtétele után megáll. A taxis ezután kipattant a kocsiból és megpróbált villámgyorsan elfutni a helyszínről, de a járókelők és a rendfenntartók a nyomába eredtek és elfogták. Az Interfax orosz hírügynökség korábban azt írta, hogy a sofőr ittas lehetett.

A legfrissebb jelentések szerint a sérültek közül két mexikói, két orosz és egy ukrán állampolgár került kórházba. Mexikó moszkvai nagykövetsége közölte: a közép-amerikai ország állampolgárainak stabil az állapotuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik