Nagyvilág

Ebédelni vitte a családját, majd autóval beléjük hajtott

Egy 62 éves férfi vasárnapi ebédre vitte a családját, a délután viszont nem várt fordulatot vett: a férfi felállt az asztaltól, majd nem sokkal később az étterembe és a családjába hajtott autóval. Az esetnek két halottja van.

A történet, amelyről a Washington Post számolt be, Bessemer City-ben található, Észak-Karolinában. A cikk szerint a férfi Roger Self korábban rendőr, majd magánnyomozó volt, evés közben, dél körül felállt az asztaltól, majd eltűnt. A család azt hitte, a mosdóban van, a Brandon Wilson névre hallgató pincér pedig pont akkor lépett oda az asztalhoz a számlával, amikor hatalmas robajjal beszakadt az étterem oldala. A ludas Self volt, aki hófehér dzsipjével az épületbe hajtott.

Olyan volt, mint egy tornádó

– mondta Wilson.

Ketten meghaltak a helyszínen: egyikük Self lánya, a 26 éves Katelyn Self volt, a másik pedig menye, Amanda Self, kétgyermekes anya. Az asztalnál ült még egyébként Amanda Self férje, Josh, kettejük 13 éves lánya és Self felesége, Diane. A hónapok óta mentális betegségekkel küzdő férfit letartóztatták.

Kiemelt kép: AP/rendőrségi fotó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik