Nagyvilág

A menyasszony karcolás nélkül megúszta, hogy lezuhant a helikoptere – videó

Alighanem kilenc élete van: egy ilyen balesetet nem sokan éltek volna túl, ő meg sértetlenül szállt ki.

Négy emberrel, köztük a menyasszonnyal a fedélzetén lezuhant egy helikopter, mely épp az esküvőre vitte volna utasait. A gép földet érve kigyulladt. Ennek ellenére az utasok jól vannak: szerencsére mindannyian ki tudtak mászni a helikopterből még az előtt, hogy lángra kapott volna. Könnyű sérülései mindenkinek voltak, kivéve a menyasszonynak, ő karcolás nélkül megúszta a horrorbalesetet. Mit megúszta: különösebben meg sem ijedt, erre utal legalábbis, hogy az esküvő a tervek szerint haladt tovább. Ez aztán a hidegvér.

Hogy pontosan mi történt a géppel nem tudni, de a Globo brazil híroldal egy vendégtől úgy tudja, a helikopter egyszerűen csak zuhanni kezdett mindenfajta kontroll nélkül. A roncs aztán bizarr díszletként szolgáltatott az esküvő további részében, a párnak ugyanis eszében sem volt felfüggeszteni a kitalált menetrendet holmi helikopter-balesetek miatt.

 

Ez az eset ugyan szerencsés véget ért, ám nem olyan régen egy másik helikopteres esküvő, szintén Brazíliában, tragikus véget ért: a menyasszony és három másik utas szörnyet halt, amikor a gép lezuhant velük.

Videón, ahogy lezuhan a menyasszonyt szállító helikopter
Meglepetésnek szánta, hogy így megy az esküvőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik