Nagyvilág

Képek a salzburgi vonatbaleset helyszínéről

24.hu
24.hu

2018. 04. 20. 10:10

Ötvennégy ember megsérült péntek hajnalban két szerelvény összeütközésekor a salzburgi főpályaudvaron, de egyik sérült állapota sem súlyos – jelentette a helyi média.

Salzburg, 2018. április 20.
Összeütközött személyszállító vonatokat néznek tûzoltók a salzburgi fõpályaudvaron 2018. április 20-án. A Zürichbõl Bécsbe tartó Railjet expresszvonatot kapcsolták hozzá egy velencei szerelvényhez, amikor a vonat egyelõre tisztázatlan okból túl gyorsan érkezett, és az ütközés erõsre sikerült. A balesetben legkevesebb ötvennégy megsérült, de egyikük állapota sem súlyos. (MTI/AP/FMT-Pictures)
(MTI/AP/FMT-Pictures)

A Zürichből Bécsbe tartó Railjet expresszvonatot kapcsolták hozzá egy velencei szerelvényhez, de a vonat egyelőre tisztázatlan okból túl gyorsan érkezett, és az ütközés erősre sikerült. A baleset kora reggel, valamivel öt óra előtt történt – írta a Salzburg24 hírportál.

Salzburg, 2018. április 20.
Összeütközött személyszállító vonatok a salzburgi fõpályaudvaron 2018. április 20-án. A Zürichbõl Bécsbe tartó Railjet expresszvonatot kapcsolták hozzá egy velencei szerelvényhez, amikor a vonat egyelõre tisztázatlan okból túl gyorsan érkezett, és az ütközés erõsre sikerült. A balesetben legkevesebb ötvennégy megsérült, de egyikük állapota sem súlyos. (MTI/AP/FMT-Pictures)
MTI/AP/FMT-Pictures

A 13 érintett vagonban mintegy 240-en utaztak. Az utasok többsége aludt az ütközés idején. Sérüléseik nagyobb részét lezuhanó tárgyak okozták. Néhány embert kórházba kellett szállítani.

Salzburg, 2018. április 20.
A salzburgi fõpályaudvaron történt vonatbaleset sérültjeit kísérik mentõk 2018. április 20-án. A Zürichbõl Bécsbe tartó Railjet expresszvonatot kapcsolták hozzá egy velencei szerelvényhez, amikor a vonat egyelõre tisztázatlan okból túl gyorsan érkezett, és az ütközés erõsre sikerült. A balesetben legkevesebb ötvennégy megsérült, de egyikük állapota sem súlyos. (MTI/AP/FMT-Pictures)
(MTI/AP/FMT-Pictures
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.