Nagyvilág

Morvai Krisztina: Orbán ellen is lázítana Soros, de hiába

Az EP-képviselő nagyon büszke a Fideszre, szerinte Soros nem nyugszik bele a vereségébe.

A Magyar Időknek már Brüsszelből adott interjút Morvai Krisztina, aki azt mondta, nagyon jó érzés volt neki emelt fővel visszatérni az Európai Parlamentbe. Az még neki is szinte felfoghatatlan, hogy

ilyen hatalmas túlerővel szemben győzni tudott Magyarország.

Az Európai Parlament független képviselője szeretné, ha hozzá hasonlóan minden magyar – párthovatartozásra tekintet nélkül – büszke lenne, neki  ugyanis mindenhol gratulálnak a nyugat-európai emberek, akik végtelenül felnéznek a magyarokra, amiért megakadályozzák a tömeges migrációt, ami az ő életüket egyre inkább nehezíti. Szerinte elképesztő ellentmondás, hogy

miközben mi vagyunk a példaképek demokráciából a valóságban – hiszen nálunk győzött a nemzetnek az az akarata és követelése, hogy nem akarunk bevándorlóország lenni –, az Európai Parlament pont most ültet bennünket megint a vádlottak padjára „a demokrácia és a jogállamiság normáinak megsértése miatt”.

Szerinte Magyarország immár kiemelkedő jelentőségű tényező Európában és az Európai Unióban, de tudni kell, hogy a „nyitott társadalom”, a tömeges bevándorlás és az Európai Egyesült Államok hívei nem könnyen nyugszanak bele a vereségbe.

Arról, hogy a magyar ellenzéki pártok kilátásba helyezték, hogy az Orbán-kormány nem marad a helyén négy évig, nem zárta ki, hogy a Soros-párti erők valami hasonlót szeretnének, mint annak idején Kijevben, a Majdan téren. Megpróbálják lázítani a magyarokat, szerinte eredménytelenül.

morvai-krisztina(430x286).jpg (Array)
Morvai Krisztina visszahívhatatlan
Ezt maga az EP-képviselő üzente meg a Jobbiknak. 

Kiemelt fotó: MTI / Kallos Bea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik