Nagyvilág

Zavarodott nő lökte a metró síneire a 27 éves férfit

Az 57 éves Majorie Chambers péntek délután, minden előzetes incidens nélkül, teljesen váratlanul lökte a new yorki metró egyik sínpárjára a 27 éves Stephen Ware-t, aki épp a munkából igyekezett hazafelé – írja a Daily News. A férfi épp a peron melletti biztonsági sárga vonal mellett sétált, mikor az idős, zavarodott nő egy „fuck you” kíséretében nagyot taszított rajta, és beesett a vágányra.

Az esetnek tanúi voltak a peronon szolgálatot teljesítő rendőrök is, akik azonnal Ware segítségére siettek, illetve őrizetbe vették Majorie Chamberst, akinek meggondolatlan veszélyeztetés miatt kell bíróság elé állnia. A nőnek ráadásul nem ez az első összeütközése a törvénnyel, hiszen 2017-ben birtokháborításért, míg 1995-ben veszélyes fenyegetés miatt állították elő a rendőrök.

A 27 ÉVES FÉRFINAK HATALMAS SZERENCSÉJE VOLT – Forrás: New York Daily News

Stephen Ware-nek a talpára érkező, majd eleső Stephen Ware-nek az ijedtségen és némi koszon kívül semmi baja nem lett, ami annak is köszönhető, hogy abban a pillanatban semmilyen szerelvény nem érkezett az állomásra, és a rendőrök szinte azonnal a segítségére siettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik