Nagyvilág

Trump leverné az őt leverni akaró Bident

Joe Biden volt alelnök a zaklatási botrányai miatt mondta el, mit tenne Trumppal, vissza is kapta.

Másfél éve szívatja egymást oda-vissza Barack Obama egykori alelnöke, Joe Biden és Donald Trump jelenlegi elnök. Biden nemrég közölte, ha egy suliba jártak volna Trumppal, „a szart is kiverte” volna belőle. Erre jött a Business Insider szerint a trumpi válasz, nem kevésbé keményen:

Az őrült Joe Biden próbál úgy viselkedni, mint egy kemény srác. Voltaképp gyenge, mentálisan és fizikálisan is, és már másodszor fenyeget meg engem fizikai támadással.

Az egy dolog, hogy Obama hiányozni fog, de az alelnököt sosem fogjuk elfelejteni
Hihetetlen politikai karrier, felfoghatatlan családi tragédiák és egy nyolc éven át tartó különleges barátság. Mutatjuk Barack Obama alelnökét, Joe Bident és az ő nem mindennapi történetét.

Trump hozzátette, Biden nem ismeri őt, és a volt alelnök kerülne előbb földre vinnyogva. Felszólította, ne fenyegessen senkit. Pedig Biden nem véletlenül mondta Biden azt, amit. A Miami Egyetemen a szexuális támadásokról volt szó, ahol ő is vendég volt, itt idézték fel Trump régi zaklatásos, alányúlásos sztoriját, erre reagálta Biden, hogy leverte volna őt. Így fogalmazott:

Azt kérdezték tőlem, hogy vitáznék-e ezzel az úrral, és nemet mondtam. Azt mondtam, ha a gimiben lennénk, mögé mennék a kondiban és kiverném a szart is belőle.

Mindez azért nem egyszerű cicaharc, mert Biden a pletykák szerint indulna a 2020-as elnökválasztáson is. A lap szerint még rejtély, lesz-e per Biden szavaiból, amik csak elméleti síkon foglalkoznak egy bunyóval.

(Kiemelt kép: Olivier Douliery-Pool/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik