Nagyvilág

Zaklatás miatt bűnösnek találtak egy magyar férfit Angliában

A repülőgépen fogdosta a mellette ülő fiatal nőt, miközben úgy tett, mintha aludna.

Bűnösnek találtak Nagy-Britanniában egy 36 éves magyar férfit, aki egy húszas éveiben lévő nőt zaklatott egy Budapestről Manchesterbe tartó repülőgépen – erről a Daily Mail ír.

A nő a bíróságon elmondta: a gépen két férfi közé ültették. A magyar férfi úgy tett, mintha aludt volna, de a lábát szétterpesztette, és fel-le mozgatva hozzádörgölte a nő lábához. Majd a kezével combtól térdig simogatta a nő lábát. A nő ettől megrémült és próbált elhúzódni, de nem mert semmit tenni, mert nem tudta, hogyan fog a férfi reagálni. Végül megkérte, hogy engedje ki a mosdóba, majd az utaskísérőknek könnyek közt mondta el, hogy mi történt. A nőt átültették egy másik helyre, és értesítették a rendőrséget.

A férfi azt állította a bíróságon, hogy aludt, és nem emlékszik arra, hogy hozzáért volna a nőhöz. Szerinte ha ez történt, annak az lehetett az oka, hogy a gép légörvénybe került. Ügyvédje szerint az emberek álmukban gyakran tesznek ilyen mozdulatokat.

A bíró mindezt nem találta hihetőnek, és szexuális zaklatás miatt bűnösnek mondta ki a magyar férfit. Az ügyben később hirdetnek ítéletet, a férfi óvadék ellenében van szabadlábon, az útlevelét elvették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik