Nagyvilág

Anglia összes farmjáról kitiltották a tehénnel maszturbáló nyugdíjast

Bíróság tiltotta ki Nagy-Britannia összes farmjáról a 80 éves John Curnót. Az idős férfit kétszer kapták rajta, hogy teheneket molesztál, miközben maszturbál.

„A bal kezével egy tehén hátsófelén, a jobb kezével pedig a saját altestén matatott. Maszturbált. Világosan látszott, ahogy fel-le mozog a keze, a nadrágja és az alsója a bokája körül” – mesélt a bíróságon első sokkoló élményéről Susan Howie gazda, akinek London nyugati peremén, Uxbridge-ben van farmja.

Másodjára a férfi már nem finomkodott, a teljes bal karja a tehénben volt, miközben önkielégítést végzett. A nő azt mondja, szabályosan rosszul lett a látványtól. Amikor férfi rájött, hogy észrevették, menekülni próbált. Felkapta a nadrágját és az alacsony kerítés felé futott. Át akart mászni rajta, de elesett, mert a nadrág kicsúszott kezéből, le a bokájára. A gazda hozzátette, hogy bár sokan talán viccesnek találják a történetet, ő és a családja nem nevettek rajta, mert az állataik családtagnak számítanak.

Curno annyit ismert el a bíróságon, hogy hetente legalább egyszer elsétál a farm mellett álló templomhoz, mert szereti onnan a kilátást. Szemtanúk állították azonban, hogy a férfit sokkal több dolog is érdekli a panorámánál. Hiába ijesztette el Susan Howie kétszer is a férfit a birtokról, az harmadszor is visszament. Ekkor már megpróbálta megerőszakolni a tehenet. Mindezt két nővér nagyjából 130 méterről figyelte. Valamiért fél órán keresztül nézték az idős férfi szerencsétlenkedését mielőtt rendőrt hívtak.

A férfit kétrendbeli, minősített közszeméremsértés vádjában találták bűnösnek, és kitiltották Nagy-Britannia valamennyi állattartó farmjáról. A férfi azt mondja, fellebbezni fog. Tagadja, hogy maszturbált volna, azt mondja, a gyógyszerei miatt, már három éve képtelen rá.

Miért toltam volna le a nadrágomat? Soha nem tennék ilyet. Csak az ő szavuk van az enyém ellen

– mondta.

Ítélethirdetés februárban várható az ügyben.

(via Vice)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik