Nagyvilág

Tíz turistát tartóztattak le Kambodzsában, amiért túl pornósan táncoltak

Legalábbis a helyi hatóságok szerint ezt történt, a Sky News-on lejött részletek alapján viszont egyelőre nem világos, hogy a rendőrség pontosan hogyan válogatott egy Angkor melletti házibulin.

A tízfős társaságot egy kertipartin tartóztatták le, amit Sziemreapban rendeztek , a világörökségnek nyilvánított angkorvati templomegyüttestől mindössze pár kilométerre. A fiatalok 19 és 35 év közöttiek, két nőről, nyolc férfiról és öt brit állampolgárról van szó, de a villában állítólag sokkal többen buliztak.

Őszintén szólva nagyon zavaros volt az egész, senki sem értette. Ránk törtek, körbekerítettek minket. A bulin nagyjából 80-100-an vettek részt, néhányuk turista volt, körülbelül harminc rendőr volt ott.

– mondta a lapnak egy szemtanú.

Túl sok mindent nem lehet a konkrét vádakról tudni, de a kambodzsai rendőrség egy fotót tett közzé a honlapján, és úgy fogalmaztak, hogy a fiatalok pornográf táncot adtak elő (ami végülis nem elképzelhetetlen, elvégre az angolok valamiért nagyon szeretnek különböző pózokat utánozni Ibizán, Magalufon vagy bárhol, ahová nyaralni mennek). Bár a fényképen tényleg látszik, hogy egy fiú és egy lány szexet imitál, a jelenlévők szerint a fotó szereplőit nem tartóztatták le, másokat vittek el.

Az öt brit férfin túl előzetes letartóztatásba helyeztek egy holland, két kanadai, egy amerikai, egy norvég és egy új-zélandi állampolgárt. Kambodzsai ügyvédet kaptak, állítólag jól bánnak velük, de akár fél évet is várhatnak, amíg bíróságra jut az ügyük, ahol akár egy év letöltendő börtön is járhat a viselkedésükért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik