Nagyvilág

Teherbe esett a 11 éves diáklány, akit többször megerőszakolt az iskolája biztonsági őre

Két év alatt többször megerőszakolt egy Lele nevű 11 éves diáklányt az iskolája biztonsági őre, Kínában. Az ügyre csak az után derült fény, hogy a kislány rosszul lett, az anyja ezért kórházba vitte, ahol kiderült, hogy Lele öthónapos terhes.

A kislány elmondta, hogy kilenc éves volt, amikor az 5o-es éveiben járó, Liu nevű biztonsági őr először megerőszakolta. Lele az udvaron játszott a többi gyerekkel, amikor a férfi megragadta, és egy lépcsőházba hurcolta. A rendőrség őrizetbe vette a férfit. Az ügyiratok szerint, Liu az elsőn kívül még egy esetet vallott be: 2017 júliusában egy elhagyatott épületbe hurcolta a kislányt.

Liu öt-hat éve dolgozott az iskolában, de soha semmilyen panasz nem merült fel a munkájával kapcsolatban – mondta el az iskola igazgatója, aki hozzátette: Lele és a családja sem fordult hozzá panasszal az elmúlt két évben. A gyanúsított férfinek egyébként felesége és gyereke is van.

Lele volt az iskola legjobb tanulója, de sokaknak feltűnt, hogy az utóbbi két évben nagyon csendes lett. A családja úgy döntött, hogy a kislánynak a lehető leggyorsabban abortuszon kell átesnie.

(via Daily Mail, kiemelt képünk illusztráció: fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik