Nagyvilág

Megszökött a börtönből egy rab, de csak kajáért, és piáért ugrott ki

Nem akkor fogták el a 25 éves Joshua Hansent, amikor megszökött egy texasi szövetségi börtönből, hanem akkor, amikor megpróbált oda visszatérni. A Jefferson megyei Sheriff irodájának jelentése szerint, a fogvatartott újra rács mögött van.

A Sheriff egy bejelentésből értesült arról, hogy a beaumonti börtön fogvatartottjai rendszeresen kiszöknek az intézet hátsó részén, átmennek a börtönnel határos magánfarm területére, ahonnan korábban, nekik kidobott ellátmányt vesznek fel, majd azzal visszaszöknek.

A hatóságok szerdán kezdték el figyelni a kérdéses területet, és valóban: hamar felfedeztek a farmon egy furgont, amelyikből egy elhagyatott helyen egy nagy táskát dobtak ki. Nem sokkal később megjelent Hansen, hogy begyűjtse a csomagot. A rendőrök akkor tartóztatták le a férfit, amikor megpróbált visszamenni a börtönbe.

A táskában volt három üveg brandy, egy üveg whisky, számos csomag Bugler márkájú dohány, nagy mennyiségű otthon főzött étel, némi rágcsálnivaló, és gyümölcs.

Joshua Hansen marihuána birtoklásáért volt börtönben, de most már szökéssel is vádolják. Az utóbbi ügyben még folyik a nyomozás.

(via CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik